Урожай
2021-11-17 23:50
Цей час настав. Я зняв перший урожай перцю. І з’їв його весь!
Привіт, перці з Еко-кубику. Сім штук. Три на одному, чотири на другому. Всі вже червоні. Один плід помітно зморшкуватий, ще один трохи зморшкуватий.
Я набрався сміливості, взяв кусачки та відкусив цей зморшкуватий перчик.
Такий крихітний!
До речі, хвостик я окремо зважив, хвостик важить 0.13 г :)
А що в нього всередині?
Попри зморшкуватість, він соковитий, не сухий. Містить тридцять зерняток. Схоже, перчик дійсно стиглий! Час спробувати його на смак.
Зробив з нього свій улюблений салатик з пекла — перець, олія, фета. Я не знаю, чи існує такий рецепт, чи можна так робити, чи взагалі безпечно це їсти. Просто беру і їм.
Смак гострий. Помітно гостріший за Jalapeño, але не такий гострий, як Habanero.
Смакує чудово!
До речі, я не знаю точно, що це за сорт. За розміром та гостротою нагадує Пірі-пірі. Якщо роздивлятися фото всяких різних сортів, то ще схожий на Siling labuyo. Якщо хтось знає, що це за сорт — скажіть мені.
Роздуми
Неймовірно. Я вперше в житті самостійно виростив дещо їстивне!
Так, бувало що я саджав картоплю, чи то копав картоплю, чи ще щось корисне робив на городі. Але все то було лише фізичною допомогою, до того ж дуже фрагментарною.
А оцей крихітний урожай — він весь мій. Я його виростив. Я посадив, поливав, спостерігав.
Плани
Тим часом, в мене визріває Habanero… І це, сподіваюсь, буде справжня бімба :)